Με την PayLink οι συναλλαγές δεν έχουν σύνορα

Το 1991 η PayLink εισήγαγε τις υπηρεσίες μεταφοράς χρημάτων στην Ελλάδα σε συνεργασία με την κορυφαία εταιρία Western Union International και από τότε παραμένει κύριος αντιπρόσωπος της Western Union για την Ελλάδα. Σκοπός μας είναι η παροχή καινοτόμων και ολοκληρωμένων χρηματοοικονομικών υπηρεσιών σε όλο τον κόσμο, τόσο σε ιδιώτες  όσο και σε επιχειρήσεις.
H PayLink δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της να πραγματοποιούν μεταφορές χρημάτων και online στο paylink.gr
2017
Πρόσθετες υπηρεσίες όπως η πληρωμή λογαριασμών συμπληρώνουν τις συνολικές προσφερόμενες υπηρεσίες της PayLink
2014
Η Χριστόφορος Κ. Βαρβίας λαμβάνει άδεια Ιδρύματος Πληρωμών και μετονομάζεται σε WorldΒridge
2004
H Western Union® Financial Services Inc. γίνεται μέτοχος της Εταιρίας κατά 25%
1991
Ίδρυση της Χριστόφορος Κ. Βαρβίας & Συνεργάτες Α.Ε.
2018
H PayLink εισάγει στην ελληνική αγορά τον πρωτοποριακό ηλεκτρονικό τρόπο πληρωμής PayByBank.
2016
Αλλάζει ο διακριτικός τίτλος της WorldBridge σε PayLink
2011
Το χαρτοφυλάκιο των υπηρεσιών διευρύνεται εισάγονται νέα χρηματοοικονομικά προϊόντα & υπηρεσίες
2001
Εισαγωγή και ανάπτυξη του δικτύου της Western Union στην Ελληνική αγορά. Επικεφαλής ο Χριστόφορος Βαρβίας – ιδρυτής του DINERS CLUB στην Ελλάδα και πρωτοπόρος του πλαστικού χρήματος
1991

Σε αυτά τα 29 χρόνια πορείας μας έχουμε αναπτύξει ένα ισχυρό δίκτυο σημείων εξυπηρέτησης σε όλη τη χώρα, τα οποία βρίσκονται πάντα κοντά σας, με στόχο την καλύτερη δυνατή εμπειρία εξυπηρέτησης και την οικονομική ανάπτυξη των συνεργατών μας. Το δίκτυο της PayLink έχει περισσότερα από 1200 σημεία εξυπηρέτησης συμπεριλαμβάνοντας μεμονωμένους συνεργάτες και αλυσίδες καταστημάτων. Περισσότερα στοιχεία για τους συνεργάτες μας μπορείτε να δείτε εδώ.

To Όραμα μας

Η παροχή καινοτόμων και τεχνολογικά εξελιγμένων χρηματοοικονομικών υπηρεσιών υψηλής ποιότητας σε όλους εσάς, τους Πολίτες του Κόσμου.

Για μας οι συναλλαγές σας δεν έχουν σύνορα.

O Στόχος μας

Nα δημιουργήσουμε έναν κόσμο ηλεκτρονικών πληρωμών που συνεχώς εξελίσσεται χρησιμοποιώντας νέες τεχνολογίες και προσφέροντας ποιοτικές, ασφαλείς και οικονομικά συμφέρουσες επιλογές τόσο σε φυσικά πρόσωπα όσο και σε επιχειρήσεις.

Με σεβασμό και εκτίμηση για τους συνεργάτες μας και για τους εργαζομένους της WorldBridge, θέλουμε να ανεβάζουμε διαρκώς τον πήχη της εξυπηρέτησης, με κύριο μέλημά μας να εξυπηρετούμε όλους εσάς, που μετακινείστε, εργάζεστε, ταξιδεύετε εντός κι εκτός Ελλάδος.